Biography – Ionut Breb

bust1.jpg Ionuț Breb este trainer, consultant și speaker cu experiență în marketing, antreprenoriat și dezvoltare personală. Studiile și certificările formale obținute în domeniul managementului și dreptului au fost dublate de permanenta experiență practică accumulată atât în propria afacere cât și în alte organizații.

Primul eveniment major care a contribuit la definirea caracterului și creșterea potențialului lui Ionuț a avut loc la vârsta de 12 ani când în urma unui accident de electrocutare la 36.000 de volți a fost spitalizat pentru mai bine de 6 luni, a stat apoi în scaun cu rotile timp de 8 luni și a râmas fără brațul drept. Sportiv fiind la aceel moment, a continuat să practice luptele libere și după această experiență până la vârsta de 18 ani. A fost singurul luptător cu dizabilități din Europa care concura în cadrul competițiilor pentru sportivi apți din punct de vedere medical. Participarea sa în cadrul acestor competiții sportive a fost încununată de numeroase titluri obținute.

Spiritul antreprenorial al lui Ionuț s-a manifestat încă din adolescență. Primul job l-a obținut la 13 ani datorită spiritului său proactiv și abilităților de persuasiune. În timpul liceului Ionuț a inițiat și condus un magazin de telefoane mobile iar mai apoi a intrat în domeniul asigurărilor ca și broker.

Pe parcursul studiilor universitare efectuate în domeniul managementului, Ionuț a făcut primul pas formal în conturarea și definirea carierei sale către sfera consultanței în management.

Pentru a-și îmbogăți cunoștințele și experiența în acest domeniu Ionuț a participat la variate competiții naționale, a fost implicat într-un program de exchange în Anglia, a voluntariat ca și referent de marketing și lider de echipe în diferite proiecte și organizații, a dezvoltat și susținut cursuri și prelegeri motivaționale.

În prezent Ionuț este antreprenor în 3 businessuri, Imediat Past President și un membru activ al Oradea Toastmasters și professor asociat la Facultatea de Management Griffiths.

Din Februarie 2015 este stabilit în Statele Unite ale Americii unde urmează un program de doctorat în știinte sociale în cadrul Oxford Graduate School. Tot în SUA, Ionuț a fost ales ca Presedinte al clubului Chattanooga Chatters Advanced Toastmasters Club pentru mandatul 2015-2016.

Bazându-se pe principiul perfecționării continue în carieră, Ionuț a obținut și titlul de Trainer certificat prin programul Train the Trainers- CNFPA și cel de Trainer Certificat Persolog România©.

Printre realizările notabile se mai numără și statutul de triplu campion național în public speaking, titluri obținute în Toastmasters Internațional la multiple secțiuni competiționale.

Publicații:

1. Voce audiobook – Afaceri de Familie –  Sebastian și Lois Văduva împreună cu Ioan și Silvia Fotea – 2011

2. Voce audiobook – Cele 10 porunci pentru întreprinzători – Mario Bruhlmann – 2012

3. Carte – Words reduced to esence – Wisdom an practical quotes (antologie de citate motivaționale în limba engleză) – Ionut Breb 2014

În curs de apariție

* Carte – Cuvinte reduse la esență (antologie de citate motivaționale în limba română)

* Carte – Tineri care cuceresc lumea (dezvoltare personală și orintare în carieră)

* Audiobook – voce – Din Cuvintele lui Ion Plugarul  de Charles Spurgeon

Ionuț poate fi contactat la wbreb@me.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s