Books

Chemarea mea are de-aface cu educația. Aici îmi sunt punctele forte, aici îmi este interesul, aici îmi este inima.

Mi-am început contribuția în biblioteca universală interpretând și redând gândurile și ideile altora: am înregistrat versiuni audio ale unor cărți deja lansate, am citit sute de cărți culegând cele mai înalte gânduri, idei și perspective și le-am legat în colecții de citate și proverbe.

În acestă secțiune pot fi văzute publicațiile mele și cele la care am contribuit. Pe măsură ce timpul trece voi fi capabil să îmi articulez tot mai bine ideile și opiniile împletite cu munca de cercetare și experiența personală. Aceasta se va concretiza în lucrări noi care să servească oamenii dornici de creștere.

1. Voce audiobook – Afaceri de familie – Cum să-ți transformi familia dintr-o povară într-o comoară? de Sebastian și Lois Văduva împreună cu Ioan și Silvia FoteaAfaceri de familie coperta

O carte excelentă despre afaceri de familie de succes și plină cu idei pentru oamenii care văd potențial de creeare a bunăstării împreună cu familiile lor.

 

 

2. Voce audiobook – Cele 10 porunci pentru întreprinzători de Mario Bruhlman

O carte practică Booklet CD Simpluaccesibilă tuturor antreprenorilor, atât celor cu experiență cât și celor la început de drum atreprenorial.

Succes! Asta își doresc toți cei care demerează o afacere, însă succesul are un preț. Toți cei care vor succes pe termen lung în afacerile lor vor trebui să ia seama la aceste 10 porunci pentru întreprinzători, care își au rădăcine chiar în Decalog.

 

 3. Words reduced to essence – Wisdom and practical quotes – Ionuț Breb

După mai multe sute de cărți citWords Reduced to essenceite, discursuri și sau predici ascultate am constatat că dețin o mică dar prețioasă comoară. Mi-am dezvoltat un obicei atunci când citesc, meditez ori ascult ceva: îmi iau notițe. De mai bine de 5 ani am făcut lucrul acesta în cea mai mare parte pe telefonul mobil.

În cartea de față sunt 1001 citate ale peste 240 de contribuitori și o bună parte poartă semnătura mea. Aceste citate le-am organizat în 27 de categorii distincte, unele mai generale altele mai specifice. Este una dintre acele cărți pe care-i folositor să o ai tot timpul la tine. În mai puțin de 5 minute îți poate ridica moralul și te poate încuraja, indiferent care ți-ar fi zbaterile și zbuciumul: provocări, motivație, bani, viziune, valori … le găsești tutror un leac. Poți să accesezi un preview al cărții pe siteul amazon.com (click pe titlul cărții și apoi look inside)

Dacă dorești o copie a acestei cărți și nu vrei să o comanzi de pe amazon poți să îmi trimiți un email și ți-o livrăm îndată. wbreb@me.com

În curs de publicare

4. Carte – Tineri care cuceresc lumea – Cunoaște lumea, cunoaște-te pe tine și explorează-ți la maximum potențialul – Ionut Breb

De mai bine de 4 ani am cartea de față pe vărful degetelor și în adâncul minții și inimii.cover-5(1)

Tinerii acestui secol au nevoie de o educație diferită pentru a avea succes în viitorul plin de provocări și schimbări. Misiunea mea este aceea de a le prezenta provocările din noua realitate și de a încuraja atingerea potențialului lor. Cunoașterea personală și cunoașterea lumii constituie un fundament solid al succesului individual și este cheia pentru o societate durabilă.

Cartea cuprinde 12 capitole fiecare tratând un subiect deosebit de important în viața tânărului din secolul XXI.

Cartea va fi publicată în prima parte a anului 2015, cu câteva luni mai târziu decât preconizasem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s